Vastgoed Financieringsspecialist

Wie zijn wij?

Fiduciam is in 2015 opgericht in Londen en sindsdien gaat het hard. Inmiddels zijn wij actief in 8 landen. Begin 2018 hebben wij een Nederlands kantoor geopend in Utrecht, maar sinds kort zijn wij gevestigd in Hilversum. Wij zijn een jong, gedreven en snelgroeiende organisatie die op het punt staat de Nederlandse overbruggingsmarkt te veroveren. Wij richten ons vooral op kortlopende financieringen met vastgoed als onderpand. Door onze snelheid en flexibiliteit zijn wij in staat ondernemers passende financieringen te verstrekken, waarbij we graag meedenken met de klant. Dankzij deze aanpak hebben wij inmiddels tientallen relaties succesvol kunnen helpen, bij onder andere investeringen in onroerend goed, bedrijfsovernames, transformatieprojecten en cross-border transacties.

Wat ga je doen?

Als Vastgoed Financieringsspecialist ben je verantwoordelijk voor het behandelen en uitvoeren van financieringsaanvragen tussen de €500.000 en €25 miljoen. Je bent betrokken bij het gehele proces vanaf de aanvraag tot aan de afronding. Hierbij schakel je niet alleen direct met de klant maar ben je ook verantwoordelijk voor de communicatie tussen diverse partijen: intermediairs, financiële adviseurs, notarissen en taxateurs. Intern werk je nauw samen met onze accountmanagers, kredietanalisten en compliance medewerkers om het proces van kredietbeoordeling te ondersteunen.

Wie ben jij?

Natuurlijk ben je klantgericht, analytisch en kan je nauwkeurig werken. Je denkt in oplossingen en ziet deadlines als een uitdaging. Je houdt van aanpakken, bent een teamspeler en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je wilt jezelf graag verder ontwikkelen en je grenzen verleggen binnen een snelgroeiend bedrijf. Daarnaast ben je in het bezit van:

  • relevante werkervaring in de vastgoed- en/of bancaire sector;
  • wo- of hbo-opleiding (financiële of juridische richting is een pre);
  • uitstekende communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Wat bieden wij?

  • een competitief salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
  • prestatiegerichte bonus;
  • 100% vergoeding van woon-werkverkeer als je met het openbaar vervoer reist;
  • laptop, vergoeding voor je telefoon;
  • een gezellig vrijdagmiddagborrel;
  • de kans om deel uit te maken van een dynamisch en ondernemend bedrijf in de financieringsmarkt.

Geïnteresseerd?

Stuur je motivatie en cv naar info@fiduciam.nl met als onderwerp van de e-mail “Vastgoed Financieringsspecialist” of solliciteer via de button op deze pagina.
Meer informatie over deze vacature?

T: +31 (35) 303 1360

E: info@fiduciam.nl

Deel deze vacature!

Fiduciam biedt geen consumentenkrediet of gereguleerde hypotheken aan. Door het accepteren van deze voorwaarden bevestigt u dat u op zoek bent naar een bedrijfskrediet, een AFM geregistreerde tussenpersoon bent en / of bestaande klant bent. Door deze verklaring te accepteren erkent u dat de GebruikersvoorwaardenDisclaimer en het Privacybeleid van de website van toepassing zijn en accepteert u het gebruik van cookies op onze website om gebruikers te onderscheiden.