25 januari 2022

Fiduciam verwerft €475 miljoen aan extra financiering en verlaagt rentetarieven

Henrik

Fiduciam heeft voor dit jaar €475 miljoen aan extra financiering weten aan te trekken. Daarnaast heeft Fiduciam besloten om de rentetarieven voor al zijn kredietproducten te verlagen.

Het besluit om de rentetarieven te verlagen volgt op een uitgebreide analyse van de concurrentie, waarbij Fiduciam zijn tarieven heeft vergeleken met de tarieven van concurrenten. De verlaagde rentetarieven van Fiduciam beginnen nu bij 0,55% per maand voor overbruggingsfinancieringen, 0,57% per maand voor bouw- en verbouwingsfinancieringen en 0,61% per maand voor nieuwbouwfinancieringen. Fiduciam verwacht dat er in de loop van 2022 vooral veel vraag zal zijn naar zijn commerciële financieringen en bouwfinancieringen naarmate de economie zich herstelt van de pandemie.

De €475 miljoen aan extra financiering is een sterke blijk van vertrouwen van Fiduciams financieringspartners, zowel in de economie als in Fiduciam als kredietverstrekker. Het extra beschikbare bedrag aan financiering stelt Fiduciam in staat om zijn activiteiten dit jaar verder uit te breiden. Fiduciam is dan ook van plan om zijn kredietactiviteiten op alle markten uit te breiden, dus in het Verenigd Koninkrijk, maar ook in Spanje, Ierland, Nederland en Duitsland. 2022 belooft hierdoor een heel druk jaar te worden voor Fiduciam. Fiduciam kijkt ernaar uit om zoveel mogelijk ondernemers te helpen hun projecten te verwezenlijken!

Read it on: